Blogi

2.9.2019

Tällä kertaa Sauli pohtii läheistensä suhtautumista häneen avanneleikattuna ja kysyy heiltä myös asiasta.

14.3.2019

Avanneleikkauksen jälkeen ruokailutottumuksia voi joutua miettimään uusiksi. Sauli kertoo omista ruokaan liittyvistä ajatuksistaan ja jakaa suosikkireseptinsä.

23.1.2019

Sauli kertoo kirjoituksessaan omasta pukeutumisestaan ja antaa käytännön vinkkejä mitä avanneleikattu voi huomioida vaatteita valitessaan.

22.10.2018

Vesi on tärkeä elementti Saulille. Niin tärkeä, että veteen piti päästä heti kun se vain oli mahdollista avanneleikkauksen jälkeen. Lue Saulin vinkit uimiseen!

31.8.2018

Avannepusseja voi joutua vaihtamaan muuallakin kuin totutussa ympäristössä. Lisäksi sidoksen kiinnittymiselle haasteita asettaa esim. uiminen tai vedessä oleskelu. Ja välillä vahinkojakin sattuu. Lue Saulin mietteitä ja kokemuksia.

26.8.2016

 Mistä kaikki sai alkunsa?Toukokuussa 2015, noin kuusi kuukautta leikkauksen jälkeen Finnilcon sopeutumisvalmennuskurssilla tapasin Coloplastilta Marin, kun he olivat tilaisuudessa esittelemässä tuotteitaan. Keskustelumme yhteydessä hän kysyi minulta, että kun olen nuori avanneleikattu itsekin, niin mikähän saisi muutkin nuoremmat liikkeelle ja osallistumaan vastaavanlaisiin tapahtumiin? Pohdimme asiaa yhdessä, mutta juttumme jäi hieman kesken, joten otin Mariin tilaisuuden jälkeen […]

1.7.2016

Kesästä voi nauttia rennosti avanteenkin kanssa. Viimeisessä videoblogissaan Sauli on kesäisissä tunnelmissa ja kertoo omia vinkkejään, miten arki avanteen kanssa sujuu kesällä ja mitä asioita hän ottaa erityisesti kesällä huomioon.